Otevřít menu
Doprava dnes
-

Nový modul "Sypače on-line" usnadní zimní dopravu

Zimní období místy přináší velké komplikace v dopravě. Ty velmi úzce souvisí s počasím – především sněhovou nadílkou a náledím. Pro každého řidiče, a především bezpečnost všech účastníků silničního provozu je naprosto klíčovou jízda po ošetřených a upravených vozovkách.

16:52 / 14. listopadu 2021
Nový modul i

Foto: zlin.cz

„Plně si uvědomujeme důležitost včasné informovanosti a chceme být i v tomto směru řidičům nápomocni. Proto nyní na našich webových stránkách nabízíme možnost aktuální stav a sjízdnost silnic Zlínska velmi snadno zjistit. Nově je zde zveřejněna sekce SYPAČE ON-LINE, která může být pro účastníky silničního provozu v zimním období velkým pomocníkem při jejich cestách regionem,“ uvedl jednatel Libor Lukáš.

V praxi se jedná o nový modul, díky němuž může nejširší veřejnost velmi snadno ověřit, jak dlouhá doba uplynula od posledního ošetření vozovky s časovým zpožděním + 30 minut – zjednodušeně tedy kdy naposledy tudy projel například posypový vůz, případně kdy zde byla provedena poslední kontrolní jízda.

Webová stránka je neustále aktualizována tak, aby se k veřejnosti dostaly co možná nejpřesnější informace. Mapuje silnice I, II, i III. tříd Zlínska.

Informace zájemci najdou na webových stránkách Správy a údržby silnic Zlínska v sekci „SYPAČE ON-LINE“ nebo prostřednictvím odkazu https://www.suszlin.cz/roadmap/index.html.

Autor: Jakub Cimburek (zdroj: suszlin.cz)

zpět na články

inzerce

nahoru