Otevřít menu
Doprava dnes
-

Od pondělí 13. března se začne opravovat povrch dálnice D56 v Ostravě

Od pondělí 13. března 2023 začne Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) opravovat povrch dálnice D56 v Ostravě (EXIT 39 až EXIT 42). Práce jsou plánovány mezi Hrabovou a Novou Bělou jen ve směru na Frýdek-Místek, protisměr zůstane nedotčen. V pondělí bude rozmístěno přechodné značení, od úterý mohou bezpečně nastoupit dělníci včetně těžké techniky.

11:04 / 13. března 2023
Od pondělí 13. března se začne opravovat povrch dálnice D56 v Ostravěi

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD.

"Zhruba měsíční rekonstrukce je rozdělena na jednotlivé části tak, aby oprava proběhla po polovinách částečně uzavřené vozovky. Provoz z Ostravy bude vždy veden v jednom ze dvou jízdních pruhů D56. Změna vedení dopravy tak znamená pouze snížení počtu pruhů, za krátce uzavřené sjezdy a nájezdy je připravena značená objízdná trasa přes nejbližší mimoúrovňové křižovatky dálnice D56," prozradil ve krátké zprávě Miroslav Mazal z týmu komunikace ŘSD.

Rekonstrukce se týká úseku dálnice mezi sjezdy k Makru a do Nové Bělé. "V pondělí bude rozmístěno přechodné značení, od úterý mohou bezpečně nastoupit dělníci včetně těžké techniky. Zhruba měsíční rekonstrukce je rozdělena na jednotlivé části tak, aby oprava proběhla po polovinách částečně uzavřené vozovky," uvedl Miroslav Mazal a dodal: "Za krátce uzavřené sjezdy a nájezdy je připravena značená objízdná trasa přes nejbližší mimoúrovňové křižovatky dálnice D56."

Publikoval: Richard Mrkvička (Zdroj: ŘSD a ČTK)

Od pondělí 13. března se začne opravovat povrch dálnice D56 v Ostravě Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru