Otevřít menu
Doprava dnes
-

Od pondělí 27. června započne 15. sezóna kinobusu DPP! Vyjede v pražských Čakovicích

V pražských Čakovicích odstartuje v pondělí 27. června svou 15. sezonu kinobus dopravního podniku (DPP). Pod širým nebem divákům nabídne v 11 lokalitách dvě desítky českých, evropských i amerických filmů. Po metropoli bude jezdit do letošního 8. září. Projekce začne vždy po setmění mezi 20:30 a 21:45 podle aktuálních podmínek.

22:00 / 26. června 2022
Od pondělí 27. června započne 15. sezóna kinobusu DPP! Vyjede v pražských Čakovicíchi

Foto: Kinobus DPP. Zdroj: DPP.

Kinobus nabídne 44 projekcí dvacítky filmů

Kinobus nabídne 44 projekcí dvacítky filmů. Nejvíce filmů, a sice 11, bude českých, pět z USA a po jednom z Německa, Velké Británie a ze slovensko-české a belgicko-francouzské koprodukce. Podnik přistaví kinobus v pondělí na čakovické náměstí Jiřího Berana, kde budou moci lidé zhlédnout český film Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Uvedla to mluvčí DPP Aneta Řeháková, přičemž program a bližší informace lze nalézt na stránkách DPP.

Kapacita kinobusu je 200 míst k sezení a vstupné je vždy zdarma. Diváci mohou přispět dobrovolným vstupným nebo libovolnou částkou do kasičky, která bude na místě vždy během promítání. Partnerem kinobusu je organizace SOS dětské vesničky, které věnuje podnik všechny vybrané peníze. Lidé si budou moci koupit i občerstvení.

Autobus bude pokračovat na holešovické Výstaviště, Letňany, Prosek, Koloděj, Prahu 3, Libuš, Brumlovku, do Parku u Chodovské tvrze, Zličína a Hůrky.

Publikoval: Dagmar Lánská (Zdroj: ČTK)

zpět na články

inzerce

nahoru