Otevřít menu
Doprava dnes
-

Opravy silnic u Otrokovic a Starých Hutí zahájí silničáři v pondělí

V pondělí ráno začnou stavebníci opravovat silnici I/55 mezi Otrokovicemi a Tlumačovem na Zlínsku. Pracovat budou i na další silnici první třídy I/50 v takzvaných buchlovských kopcích. ČTK o tom informovala Lucie Trubelíková ze zlínského pracoviště Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD).

7:43 / 22. května 2022
Opravy silnic u Otrokovic a Starých Hutí zahájí silničáři v pondělí  i

Foto: Deník / Jan Karásek

"V pondělí ráno zahájíme frézováním vozovky opravu povrchu silnice I/55 mezi Otrokovicemi a Tlumačovem. V tomto úseku budeme pokládat mikrokoberec. Od úterý budou uzavřeny rampy u Štěrkoviště. Objízdná trasa povede po silnici I/55 a ulicích Nadjezd a třída Tomáše Bati. Provoz na komunikaci I/55 budou řídit regulovčíci," upřesnila informace Trubelíková. Podle ní by měly být práce hotové za dva měsíce.

První pracovní den příštího týdne budou zahájeny práce také na silnici I/50. "U odbočky na Staré Hutě vybudujeme opěrnou zeď, tři propustky a opravíme povrch jízdního pruhu ve směru na Brno. Provoz bude zachován obousměrně, rychlost bude snížená na 50 km/h," uvedla Trubelíková. Od pondělního rána bude uzavřena odbočka na Staré Hutě. "Řidiči tedy odbočí až v křižovatce na Stupavu. Předpoklad dokončení prací je v září," doplnila Trubelíková.

 

Publikovala: Dagmar Lánská (zdroj: ČTK)

zpět na články

inzerce

nahoru