Otevřít menu
Doprava dnes
-

Parkovací služba Premium Valet nově na Letišti Václava Havla

Jednodušší parkování. Nová služba PC PREMIUM VALET na Letišti Václava Havla Praha ušetří cestujícím celý parkovací proces. Ředitelka Služeb cestujícím Letiště Praha Teresa Gibim Gallardo doplňuje, že díky této prémiové službě nemusí cestující, který přijíždí na letiště svým vozidlem, procházet celým parkovacím procesem spojeným s hledáním místa.

15:03 / 8. června 2023
Parkovací služba Premium Valet nově na Letišti Václava Havlai

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: Letiště Václava Havla Praha.

Služba je nadstavbou prémiového parkování PC PREMIUM

„Po objednání služby na adrese www.AeroParking.cz se stačí dostavit na jedno z expresních parkovišť, která jsou umístěna přímo před budovami terminálů. U Meeting pointu bude na klienta čekat náš prověřený řidič, který vozidlo převezme a zajistí jeho bezpečné odstavení v nedalekém parkovacím domě. Po návratu bude vozidlo opět přistaveno k vrácení na témže místě,“ dodává Gallardo.

Služba je nadstavbou prémiového parkování PC PREMIUM, které v současnosti nabízí 50 XXL parkovacích míst ve vyhrazeném patře. V tomto roce také dojde kvůli vysoké poptávce k zdvojnásobení počtu těchto extra širokých parkovacích stání.

Služba valet není v České republice příliš rozšířená. Je známá spíše z amerických filmů, v našem prostředí se s ní můžeme setkat například v hotelech nebo luxusních restauracích. Letiště Praha od služby očekává oslovení nového segmentu zákazníků, kteří neradi sami parkují, nechtějí tímto procesem ztrácet svůj čas nebo preferují nejkratší vzdálenost k terminálům.

Pubikoval: Karel Geba (Zdroj: Letiště Václava Havla Praha)

zpět na články

inzerce

nahoru