Otevřít menu
Doprava dnes
-

Provoz několika autobusových linek ovlivní uzavírka silnice v Olomouci

Od podělí 11. dubna do pátku 13. května zkomplikují stavební práce v ulici Na Šibeníku provoz několika autobusových linek městské hromadné dopravy v Olomouci.

7:58 / 7. dubna 2022
Provoz několika autobusových linek ovlivní uzavírka silnice v Olomouci i

Foto: pixabay.com

"Uzavírka komunikace ovlivní provoz autobusových linek číslo 10, 20, 21 a 29, které budou provozovány dle výlukových jízdních řádů," sdělila dnes ČTK Anna Sýkorová, mluvčí Dopravního podniku města Olomouce (DPMO).

Podle Sýkorové bude ulice Na Šibeníku uzavřena pro veškerý provoz. Výjimku budou mít autobusy, kterým bude umožněn průjezd ve směru od křižovatky s ulicemi Erenburgova a Tomkova. Linky číslo 10, 21 a 29 ve směru od třídy Míru k Erenburgově ulici nebudou obsluhovat zastávku Šibeník. Zastávka Gymnázium Hejčín bude přesunuta k přenosnému označníku v Tomkově ulici. "V opačném směru budou zastávky v provozu bez omezení," dodala Sýkorová.

Autobusová linka číslo 20 pojede ze zastávky Náměstí hrdinů na zastávku U Zlaté koule a na zastávku Na Trati. "V tomto směru nebude obsluhovat zastávky Šibeník a Gymnázium Hejčín. V opačném směru budou zastávky v provozu," doplnila ještě informaci Sýkorová.

Podrobnosti najdou cestující na webových stránkách Dopravního podniku města Olomouce.

 

Publikovala: Dagmar Lánská (zdroj: ČTK)

zpět na články

inzerce

nahoru