Otevřít menu
Doprava dnes
-

Rodinu firem holdingu enteria doplňuje lovosická společnost Pedasta

Další společností holdingu enteria se stala lovosická Pedasta, která se specializuje na stavební práce na trhu kolejových staveb.

20:30 / 27. dubna 2023
Rodinu firem holdingu enteria doplňuje lovosická společnost Pedastai

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: enteria.

Holding enteria se rozšiřuje nejen ohledně služeb pro klienty, ale také na stavebním trhu severních Čech

Koupě společnosti Pedasta je logickým doplněním holdingu enteria. „S firmou Pedasta nás spojují stejné produkty a její činnost známe velice dobře z naší dlouholeté spolupráce. Jsme rádi, že posílíme pozici holdingu na trhu v oblasti železnice a dalších dopravních staveb,“ uvedl za enterii Martin Havelka. Holding enteria se rozšiřuje nejen ohledně služeb pro klienty, ale také na stavebním trhu severních Čech. Důležitou informací je, že většina ze sedmdesáti zaměstnanců společnosti Pedasta zůstává, a navíc získá zázemí a jistotu silného českého stavebního holdingu. Pedasta sdílí stejné hodnoty, jako holding enteria. Je to budování firem na lidském potenciálu, odpovědný přístup k zákazníkům, kvalitně odvedená práce, dodržování smluvních závazků, termínů, bezpečnostních předpisů a norem ochrany životního prostředí.

Počet zaměstnanců holdingu je nyní přes 1300 a její roční obrat na českém stavebním trhu činí více než sedm miliard korun

Ředitelem společnosti setrvává původní jednatel Vítek Damašek, který je též akcionářem holdingu enteria. „Český stavební holding enteria, který sídlí v Pardubicích, nyní zahrnuje široké portfolio společností. Jsou to pardubické společnosti Chládek a Tintěra Pardubice, Hrochostroj, Marhold, KVIS a sportovně-relaxační areál H Centrum, na Moravě Hroší stavby Morava a Toramos, v Hlinsku Instav, Obalovny Týniště a Chvaletice, Půjčovna Semtín, Revis Praha a nyní v Lovosicích společnost Pedasta. Počet zaměstnanců holdingu je nyní přes 1300 a její roční obrat na českém stavebním trhu činí více než sedm miliard korun,“ uvedl Ondřej Joska, předseda dozorčí rady holdingu enteria.

Rodinu firem holdingu enteria doplňuje lovosická společnost Pedasta Foto: Časová osa holdingu enteria. Zdroj enteria..
zpět na články

inzerce

nahoru