Otevřít menu
Doprava dnes
-

ŘSD opravuje most v Jablonci nad Nisou

V Jablonci nad Nisou byla zahájena oprava mostu na silnici I/65. Řidiči jedoucí do centra města musí využít objízdnou trasu. Provoz ve směru na Rychnov je zachován.

12:06 / 17. dubna 2023
ŘSD opravuje most v Jablonci nad Nisoui

Foto: Stavební práce byly zahájeny frézováním vozovky. Zdroj: ŘSD ČR

Minulý týden začalo Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD ČR) s opravou mostu přes železniční trať (ev. č. 65-002) na silnici I/65. Stavební práce si vyžádají dvě výluky na trati s náhradní autobusovou dopravou Jablonec nad Nisou – Smržovka. První výluka proběhne od 1. 5. do 11. 5. 2023 z důvodu demolice konstrukce mostu. Další omezení je plánované na 5. 6. až 9. 6. 2023, v tuto dobu bude probíhat osazení nosníků.

V současnosti je pro řidiče jedoucí do centra jízdní pás zcela uzavřen, řidiči proto musí využít dopravně značenou objízdnou trasu. Provoz v jízdním pásu ve směru na Rychnov zůstává zachován v obou pruzích.

Během plánované opravy dojde na demolici a výstavbu pravé části mostu, tedy jízdního pásu směrem do centra města. Jablonec nad Nisou bude v době výluky na trati opravovat své dva mosty vedoucí přes tuto železniční trať.

ŘSD předpokládá, že opravy mostu budou hotovy do konce srpna letošního roku. Stavbu v hodnotě 17,65 mil. Kč bez DPH provádí společnost Eurovia CS, a.s.

Publikoval: Petr Dejnožka (zdroj: ŘSD ČR)

ŘSD opravuje most v Jablonci nad Nisou Foto: Pro řidiče jedoucí do centra Jablonce nad Nisou je připravena objížďka. Zdroj: ŘSD ČR. ŘSD opravuje most v Jablonci nad Nisou Foto: Oprava mostu potrvá do konce letošního srpna. Zdroj: ŘSD ČR.
zpět na články

inzerce

nahoru