Otevřít menu
Doprava dnes
-

ŘSD pomalu uvede do provozu druhou stavbu obchvatu Mělníka

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) pomalu dokončuje druhou stavbu obchvatu Mělníka na silnici I16 a I19. Tento úsek obchvatu se pomalu blíží k termínu, kdy bude uveden do provozu. Stát by se to mělo v délce 1 kilometru v pondělí 26. září 2022.

12:29 / 17. září 2022
ŘSD pomalu uvede do provozu druhou stavbu obchvatu Mělníkai

Foto: 2. stavba obchvatu Mělníka. Zdroj fotky: ŘSD.

Ředitelství silnic a dálnic ČR se ve Středočeském kraji blíží k dokončení druhé stavby obchvatu Mělníka. Ta by se měla otevřít k používání v pondělí 26. října. Do té doby silničáři ještě musí dokončit na mostě přes železniční trať osazení protihlukové stěny.

V dalších částech mostu se musí také naistalovat zábradlí a zádržný systém. Ve velkém finiši jsou povrchová odvodnění, veřejná osvětlení a profilace svahů. Než se bude po této stavbě smět jezdit, tak se ještě musí dodělat svislé dopravní značení a položit vodorovné dopravní značení. Po uvedení do provozu se na tomto stavební projektu bude pokračovat, i když po něm budou jezdit auta. Bude se aplikovat hydroosev a vysazovat zeleň. Budou ale také pokračovat práce na další části obchvatu.

Autor: Petr Dejnožka (Zdroj: ŘSD)

ŘSD pomalu uvede do provozu druhou stavbu obchvatu Mělníka Foto: 2. stavba obchvatu Mělníka. Zdroj fotky: ŘSD.. ŘSD pomalu uvede do provozu druhou stavbu obchvatu Mělníka Foto: 2. stavba obchvatu Mělníka. Zdroj fotky: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru