Otevřít menu
Doprava dnes
-

Skupina Emirates zveřejnila záběry z promo akce v Dubaji na nejvyšší budově světa!

V rámci promo akce letecké společnosti Emirates proběhl průlet, jenž zahrnoval letadlo modelu A380 letící ve výšce pouhých 2 700 stop, přesné výšce nejvyššího mrakodrapu světa Burdž Chalífa, velmi nízkou rychlostí 145 uzlů.

23:06 / 19. ledna 2022
Skupina Emirates zveřejnila záběry z promo akce v Dubaji na nejvyšší budově světa!i

Foto: Emirates

Společnost Emirates odhalila video ze zákulisí své nejnovější reklamy natočené na mrakodrapu Burdž Chalífa v Dubaji na podporu probíhající výstavy Expo 2020 Dubaj. Nejnovější promo video ukazuje kaskadérku a parašutistku Nicole Smith-Ludvik, jak opět stojí na vrcholu mrakodrapu Burdž Chalífa od Emaar a drží nástěnky s pozvánkou k návštěvě Expo 2020 Dubaj na ikonickém letadle Emirates A380.

Kaskadérka ve videu poté ukáže na letadlo Emirates A380 v barvách Expo 2020 Dubai, které se vznáší v pozadí, když stojí na věži nejvyšší budovy světa. Reklama také nabízí dynamické letecké pohledy na Dubaj, její panorama a vrcholí průletem nad kupolí Al Wasl na místě Expo 2020.

Nové video ze zákulisí podrobně popisuje pečlivé plánování související se stahováním reklamy a prováděním manévrů nízkého letu. Pečlivě choreografický průlet zahrnuje letadlo A380 letící ve výšce pouhých 2 700 stop, přesně ve výšce Burdž Chalífa. Letoun letěl také velmi nízkou rychlostí 145 uzlů, průměrná cestovní rychlost A380 je přitom přibližně až 480 uzlů!

 

Autor: Bc. Filip Červinka 

Skupina Emirates zveřejnila záběry z promo akce v Dubaji na nejvyšší budově světa! Foto: Emirates.
zpět na články

inzerce

nahoru