Otevřít menu
Doprava dnes
-

Smartwings otevře příští léto pravidelnou linku z Prahy na Azorské ostrovy

Letecká společnost Smartwings zařadila do své nabídky na příští léto další atraktivní destinaci. Od 26. dubna 2024 zahájí přímé lety z Prahy na letiště Ponta Delgada na Azorských ostrovech. Pravidelná linka bude provozována dvakrát týdně, v úterý a pátek. Dostat se přímým letem z Prahy na Azorské ostrovy v Atlantiku bylo doposud nemožné.

8:24 / 20. září 2023
Smartwings otevře příští léto pravidelnou linku z Prahy na Azorské ostrovy

Let QS1172 bude odlétat z Letiště Václava Havla Praha vždy v úterý a pátek v poledne ve 12:00 s příletem do Ponta Delgady v 15:30 místního času. Pro zpáteční let QS1173 z Ponta Delgady do Prahy počítá letový řád s odletem v 16:15 místního času a na Letišti Václava Havla letadlo přistane ve 22:50.  

„Spojujeme pravidelnými linkami Prahu s Kanárskými ostrovy – Tenerife (od 6.5. 2024 denně), Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, portugalskou Madeirou a jsme rádi, že od dubna můžeme našim zákazníkům nabídnout další atraktivní destinaci v Atlantiku, největší azorský ostrov São Miguel, kam se přímým letem z Prahy bude možné dostat pouze se Smartwings,“ říká Peter Šujan, obchodní ředitel Smartwings. 

Letenky do Ponta Delgady si klienti budou moci zakoupit od zítřka (14.9.) na webových stránkách Smartwings a Českých aerolinií (v rámci code-sharové spolupráce), a rovněž u prodejců letenek. Během letního letového řádu 2024 nabídne letecká společnost Smartwings z českých letišť přímá letecká spojení do více než 70 destinací. 

Autor: Lucie Sogelová (zdroj: TZ Smartwings).

zpět na články

inzerce

nahoru