Otevřít menu
Doprava dnes
-

Společnost Uber v České republice chtěla přilákat lidi k volbám! V Praze, Brně a Ostravě je k nim vozila za poloviční cenu

Společnost Uber v České republice chtěla podpořit komunální a senátní volby. Uber chtěl přilákat občany k urnám, a proto si připravil speciální slevu pro každého, kdo mířil 23. a 24. září 2022 k volbám. Voliči se tak mohli do volebních místností i z nich dostat za 50 % ceny prostřednictví kódu VOLBY2022. Akce se týkala pouze Prahy, Brna a Ostravy.

8:24 / 25. září 2022
Společnost Uber v České republice chtěla přilákat lidi k volbám! V Praze, Brně a Ostravě je k nim vozila za poloviční cenui

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: Uber.

Společnost Uber v České republice nemarnila čas

Znovu po čtyřech letech čeští občané volili nové členy do zastupitelstev obcí, měst i městských částí. Zároveň probíhaly volby do Senátu, a proto společnost Uber v České republice nemarnila čas. Chtěla, aby lidé měli do volebních místností co nejsnazší cestu, a proto svým zákazníkům nabídla příležitost se k volbám svézt za výhodnou cenu.

„Uvědomujeme si, že řada lidí své voličské právo mnohdy nevyužije čistě proto, že není v jejich silách dostat se do volební místnosti včas a skloubit volbu s ostatními denními povinnostmi. Právě proto chceme českým občanům logistiku spojenou s volbami maximálně zjednodušit a poskytnout jim možnost svézt se do cílového místa pohodlně, bezpečně a za výhodnou cenu. Věříme, že můžeme touto iniciativou napomoci k tomu, aby se na výběru budoucích zastupitelů podílel co nejvyšší počet obyvatel,“ řekl před volbami provozní manažer Uberu pro Česko republiku Štěpán Šindelář. Maximálně mohli cestující k volbám využít slevu na 130 korun při promokódu VOLBY2022, přičemž se 50 % z ceny, pokud byla nižší než 130 korun, snížila automaticky.

Autor: Karel Geba (Zdroj: Uber)

zpět na články

inzerce

nahoru