Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy

Stavební práce v Roztokách u Prahy se dostávají do finální fáze. Informovala o tom Správa železnic na svých sociálních sítích krásnou fotogalerií. Nová nástupiště jsou již přístupná ze zrekonstruovaného podchodu.

11:09 / 26. července 2022
Fotoreportáž: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahyi

Foto: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy (zdroj: Správa železnic).

Samozřejmostí je i bezbariérový přístup, který zajistí výtahy, jež bude Správa železnic instalovat v příštích měsících. Aktuálně se pracuje na letní čekárně pro cestující, která získala původní barevný odstín z roku 1911. 

 

Autor: Filip Červinka (Zdroj: Správa železnic)

 

Fotoreportáž: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy Foto: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy (zdroj: Správa železnic).. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy Foto: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy (zdroj: Správa železnic).. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy Foto: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy (zdroj: Správa železnic).. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy Foto: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy (zdroj: Správa železnic).. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy Foto: Správa železnic finišuje se stavebními pracemi v Roztokách u Prahy (zdroj: Správa železnic)..
zpět na články

inzerce

nahoru