Otevřít menu
Doprava dnes
-

Správa železnic nezahálí ani v novém roce! Nádraží ve Vysočanech se mění před očima.

Proměna nádraží ve Vysočanech nadále pokračuje. Správa železnic aktuálně pracuje na podchodech a dokončuje veřejný prostor před výpravní budovou. To není zdaleka vše, podívejte se na krásnou fotoreportáž Správy železnic.

8:11 / 15. ledna 2023
Správa železnic nezahálí ani v novém roce! Nádraží ve Vysočanech se mění před očima.i

Foto: Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Zdroj: Správa železnic.

Správa železnic také rekonstruuje toalety pro cestující. Následovat bude výstavba nástupišť a jejich zastřešení. Hotovo by mělo být v září 2023. Realizace stavby je spolufinancována fondem EU z Nástroje Evropské unie pro propojení Evropy (CEF).

 

Publikoval: Eduard Kolínko (zdroj: Správa železnic).

Správa železnic nezahálí ani v novém roce! Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Foto: Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Zdroj: Správa železnic.. Správa železnic nezahálí ani v novém roce! Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Foto: Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Zdroj: Správa železnic.. Správa železnic nezahálí ani v novém roce! Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Foto: Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Zdroj: Správa železnic.. Správa železnic nezahálí ani v novém roce! Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Foto: Nádraží ve Vysočanech se mění před očima. Zdroj: Správa železnic..
zpět na články

inzerce

nahoru