Otevřít menu
Doprava dnes
-

Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží!

Ve čtvrtek 28. října se po celé republice pořádaly nejrůznější atraktivní akce. Správa železnic přinesla zajisté jednu z nejzajímavějších na hlavním nádraží v Praze. Podívejte se na krásnou fotoreportáž. 

16:49 / 29. října 2021
Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží!i

Foto: Správa železnic

Správa železnic nezůstala se svou sváteční akcí na den vzniku Československa pozadu! V rámci Dne otevřených dveří na pražském hlavním nádraží pro veřejnost zpřístupnila hned několik zajímavých prostor výpravní budovy, které jsou běžně veřejnosti nepřístupné

Pro ty z vás, co se nemohli zúčastnit, připravila Správa železnic malý průřez jejím Dnem otevřených dveří. 

 

Autor: Bc. Filip Červinka (zdroj Správa železnic)

Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží! Foto: Správa železnic. Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží! Foto: Správa železnic. Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží! Foto: Správa železnic. Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží! Foto: Správa železnic. Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží! Foto: Správa železnic. Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží! Foto: Správa železnic. Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží! Foto: Správa železnic. Správa železnic oslavila vznik Československa dnem otevřených dveří na hlavním nádraží! Foto: Správa železnic.
zpět na články

inzerce

nahoru