Otevřít menu
Doprava dnes
-

SunExpress bude nabízet lety do Antalye i v zimě

Letecká společnost SunExpress prodlužuje pravidelný spoj z Prahy do Antalye. Na Tureckou riviéru se bude od konce října létat každou neděli.

19:47 / 7. srpna 2022
SunExpress bude nabízet lety do Antalye i v zimě i

Foto: www.prg.aero

Pražské letiště v uplynulých letech přímé pravidelné letecké spojení do Antalye během zimy standardně nenabízelo. Od letošního podzimu však bude možné navštívit největší mezinárodní přímořské letovisko v Turecku i v zimních měsících.  

„Antalye se dlouhodobě řadí k nejvytíženějším a nejoblíbenějším destinacím. Je třetím nejnavštěvovanějším městem světa podle počtu mezinárodních příletů. Jsme proto rádi, že SunExpress prodlužuje linku z Prahy do Antalye a zajistí tak pro české cestující spojení právě na tureckou riviéru i v zimních měsících,“ uvedl k prodloužení letecké linky Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

Od 30. října letošního roku bude letecká společnost SunExpress létat do Antalye v následujících časech:

Směr

Odlet *

Přílet *

Praha Antalye

17:55

22:50

Antalye Praha

15:55

17:05

* Výše uvedené časy jsou lokální.

Do ulic lemovaných palmami a na krásné pláže u horských úpatí na Turecké riviéře dopraví cestující let číslo XQ320/YQ321 provozovaný letadlem typu Boeing 738-800 s kapacitou 189 míst.

Letecká společnost SunExpress byla založena v roce 1989 jako společný podnik Lufthansy a Turkish Airlines. Představuje jednoho z předních poskytovatelů charterových a prázdninových letů do Turecka. Se svou moderní flotilou Boeingů 737 obsluhuje dopravce v současné době síť asi 51 mezinárodních destinací. Na palubách svých letadel každoročně přivítá zhruba 10 milionů cestujících. SunExpress, silný partner tureckého cestovního ruchu, získal za své služby několik ocenění. Dopravce nabízí širokou škálu novinek i digitálních služeb.

 

Publikoval: Filip Červinka (zdroj: www.prg.aero)

zpět na články

inzerce

nahoru