Otevřít menu
Doprava dnes
-

V Kvítkovicích nastane výluka. Na lince mohou vznikat zpoždění

Zlín čeká dopravní výluka! Po výlukové trase přes zastávku Kvítkovice,Napajedelská a Kvítkovice,hřbitov budou jezdit ve víkendových dnech 27. a 28. listopadu a znovu 4. a 5. prosince autobusy MHD na lince 55 z Otrokovic do místní části Kvítkovice při obsluze zastávky Kvítkovice,náves.

5:55 / 26. listopadu 2021
V Kvítkovicích nastane výluka. Na lince mohou vznikat zpožděníi

Foto: ilustrační obrázek - zdroj: dszo.cz

Z důvodu výkopových prací na přístupové komunikaci v Otrokovicích-Kvítkovicích budou jezdit po dva víkendy autobusy MHD linky č. 55 do této městské části po výlukové trase. Autobusy vynechají zastávku Kvítkovice-Zlínská a pojedou po náhradní trase přes zastávky Kvítkovice-Napajedelská a Kvítkovice-hřbitov. 

Vozidla MHD se otočí na zastávce Kvítkovice-náves a po stejné trase se budou vracet zpět do Otrokovic. Zastávka Kvítkovice,hřbitov bude standardně obsloužena v jednom směru, zastávka 

Kvítkovice,Napajedelská pak v obou. Výluka bude platit po celý den v sobotu 27. a v neděli 28. listopadu a v sobotu 4. a v neděli 5. prosince 2021. „Do Kvítkovic zajíždí o víkendech denně 12 spojů. Na změnu upozorníme vývěskami na zastávkách. Jízdní řády se měnit nebudou. V důsledku delší trasy mohou vznikat na lince několikaminutová zpoždění,“ uvedl vedoucí dopravního úseku Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Pavel Nosálek.

 

Autor: Bc. Filip Červinka (Zdroj: TZ DSZO)

zpět na články

inzerce

nahoru