Otevřít menu
Doprava dnes
-

Vítěz ŽSR 2023: Cena generálního ředitele

Dnes Vám přinášíme už posledního vítěze soutěže Železniční stavba roku 2023. Cenu generálního ředitele obdržel projekt v rámci elektrizace a zdvojkolejnění trati Brno – Zastávka u Brna.

13:35 / 7. května 2024
Vítěz ŽSR 2023: Cena generálního ředitelei

Foto: Cenu generálního ředitele získala Digitalizace procesů a dokumentů realizovaná v rámci druhé etapy investiční akce elektrizace a zdvojkolejnění trati Brno – Zastávka u Brna. Zdroj: zeleznicnistavbaroku.cz

Digitalizace procesů a dokumentů – Stavební správa východ

Vítězem v kategorii Cena generálního ředitele se stala Digitalizace procesů a dokumentů realizovaná v rámci druhé etapy investiční akce elektrizace a zdvojkolejnění trati Brno – Zastávka u Brna.

Tento projekt představuje významný krok k modernizaci železniční dopravy v regionu. V průběhu jeho realizace byl kladen důraz na analýzu a optimalizaci informačních toků pro zlepšení komunikace mezi účastníky.

Díky společnému úsilí správce stavby, dodavatele, zástupce zhotovitele i generálního projektanta došlo k vytvoření efektivních šablon pracovních procesů, které usnadňují správu informací. Šablony nyní poslouží jako základ pro úspěšnou implementaci systému CDE, jež je zcela klíčový pro koordinaci projektů Správy železnic. Konzultační služby dodavatele pak otevřely prostor pro zjednodušení standardizace pracovních procesů v organizaci objednatele a umožňují převzetí těchto informací pro strategické účely Správy železnic.

Dodavatelem stavby byla firma Proconom software s.r.o.

Publikovala: Lucie Sogelová

Vítěz ŽSR 2023: Cena generálního ředitele Foto: Projekt výrazně přispěl k modernizaci železniční dopravy v regionu. Zdroj: zeleznicnistavbaroku.cz.
zpět na články

inzerce

nahoru