Otevřít menu
Doprava dnes
-

Vozovna Žižkov otevře veřejnosti své brány

V sobotu 30. dubna 2022 se u příležitosti výročí 110 let vozovny Žižkov uskuteční Den otevřených dveří.

13:04 / 23. dubna 2022
Vozovna Žižkov otevře veřejnosti své brányi

Foto: www.dpp.cz

Návštěvníci se kromě prohlídky zázemí vozovny či výpravny mohou těšit na bohatý doprovodný program, výstavu současných i historických tramvají, prezentaci pohotovostních vozidel, náborový stánek a fanshop DPP. Chybět nebude ani občerstvení.

Doprava na Den otevřených dveří

Pro cestu na Den otevřených dveří mohou lidé využít pravidelné linky tramvají číslo 5, 9, 10, 13 a 19 do zastávky Vozovna Žižkov. Pro fanoušky jsou navíc připraveny zážitkové jízdy historickými soupravami, motorovým vozem i vlečným vozem “krasin“ v trase Vozovna Žižkov – Bílá labuť a zpět v pravidelném intervalu 30 minut.

Jízdenky na zážitkovou jízdu

Cena jízdenky pro dospělého činí 60 Kč.

Děti do 10 let v doprovodu alespoň jednoho z rodičů, bez nároku na místo k sezení cestují zdarma.

Jízdenky směrem Bílá labuť/Masarykovo n. –> Vozovna Žižkov a zpět ve směru Vozovna Žižkov –> Masarykovo n./Bílá labuť jsou k zakoupení na webových stránkách fanshop.dpp.cz

Jízdenky lze rovněž pořídit na místě ve stánku Infocentra DPP, popř. ve spojích ve směru Bílá labuť – Vozovna Žižkov přímo v samotných vozech u průvodčího.

Nástupními zastávkami jsou Bílá labuť/Masarykovo nádraží a Vozovna Žižkov.

Doprovodný program

Součástí akce bude doprovodný program, který nabídne: vědomostní soutěž - únikovou hru, bikeshow a cykloworkshop, kreativní workshopy pro děti, fotokoutek, malování na obličej a animační tým.

 

Publikovala: Dagmar Lánská (zdroj: www.dpp.cz)

zpět na články

inzerce

nahoru