Otevřít menu
Doprava dnes
-

Výroba automobilů stagnuje! U Louda Auto však vozidlo naleznete

Automobilové společnosti, které auta vyrábí, opět pozastavují svou výrobu. A to z důvodu nedostatku čipů a dílů pro výrobu aut, a proto se čekací doba na nové automobily prodlouží a jejich cena poroste. Českým řidičům se nabízí možnost koupě zánovního vozu. U Louda Auto svůj vysněný vůz naleznete lehce!

16:44 / 14. února 2023
Výroba automobilů stagnuje! U Louda Auto však vozidlo naleznetei

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: Louda Auto+.

Třeba nová Škoda Octavia stojí po nedávné úpravě cen už nejméně 620 tisíc Korun. Nejlevnější model Škoda Scala si objednáte do výroby za 460 tisíc korun a nová Fabia teď přijde nejméně na 370 tisíc korun. Tyto rostoucí ceny a delší čekací doby mohou být pro některé zájemce o koupi vozu rozhodující. Avšak je tu i jiná varianta koupě vozu než přímo z výroby. „Jsme největší prodejce předváděcích a zánovních vozů v České republice," řekl Robert Imling, ředitel Louda Auto+, a dodal: „Vybírat si u nás můžete z široké nabídky 2000 prověřených automobilů všech značek. Dlouhodobě samozřejmě převažují oblíbené modely automobilek Škoda, Volkswagen a Hyundai. Většinu vozů v nabídce jsme prodali jako nové a následně je i servisovali, takže známe dokonale jejich historii. Nabízíme je v plné tovární záruce, takže koupě takového zánovního vozu je sázkou na jistotu."

V osmi autocentrech Louda Auto+ mohou zájemci o auto čekat příjemné prostředí, solidní jednání i podstatně více výhod než v běžném autobazaru. „Zánovní vůz u nás můžete získat za velmi příznivých finančních podmínek. U mnoha vozů nabízíme nízkou úrokovou sazbu 3,99 procent, někdy dokonce 0 %. U všech aut dokážeme­ sjednat zvýhodněné povinné ručení i pojištění díky našim množstevním slevám u pojišťoven," vysvětluje ředitel Louda Auto+. Další výhodou je i možnost výkupu stávajícího ojetého vozu protiúčtem. Exkluzivním benefitem je pak možnost získat servisní zvýhodnění na všechny zakoupené vozy. Například u vozu Škoda Karoq můžete na budoucím autorizovaném servisu ušetřit kolem 11 850 korun ročně. „V posledním roce si u nás ojetý vůz zakoupily čtyři tisíce tuzemských motoristů, ocenili zejména široký výběr, služby na úrovni nových vozů i poskytované záruky a garance. V neposlední řadě si naši zákaznici chválí dostupnost poboček v regionech. Jen loni jsme se rozrostli o Jihlavu, České Budějovice a Prahu-Zličín," připomíná Robert Imling. Další autocentra Louda Auto+ najdete v Praze-Hloubětíně, Pardubicích, Teplicích a Svitavách.

Publikoval: Richard Mrkvička (Zdroj: ČTK)

zpět na články

inzerce

nahoru