Otevřít menu
Doprava dnes
-

Z pardubického letiště do Charkova a Oděsy! Wizz Air přidává novu linku

Maďarská nízkonákladová letecká společnost Wizz Air ohlásila obří expanzi na Ukrajině. Ohlášeno bylo 27 nových linek a dočkala se i Česká republika.

13:48 / 13. října 2021
Z pardubického letiště do Charkova a Oděsy! Wizz Air přidává novu linku

Letiště v Pardubicích se bude těšit hned dvakrát z dalšího spojení s Ukrajinou. K aktuálním linkám do Kyjeva a Lvova se přidají linky do Charkova a Oděsy.

Ředitel Letiště Pardubice Ivan Čech se rozpovídal o dalších zajímavostech: „Prodloužili jsme smlouvu s leteckou společností Ryanair, Alicante je zajímavá destinace a budeme jí létat minimálně další tři roky,“ prozrazuje a dodává: „Létáme dále do Lvova a Kyjeva, jednáme s Wizzairem o dalších destinacích. Zároveň stále jednáme s cestovními kancelářemi o příští charterové sezoně budeme létat do Bulharska, kromě Burgasu bychom rádi přidali i Varnu,“ přeje si Ivan Čech. 

Chtěli bychom obnovit spojení do Egypta


Z pardubického letiště se cestující dostanou ale mnohem dál. „Předpokládám, že nabídneme Černou Horu, obnovíme Turecko a Řecko. Už na jaře bychom chtěli otevřít letecké spojení do Egypta, což také bývá oblíbená a dobře obsluhovaná linka,“ nezastírá ředitel Letiště Pardubice Ivan Čech.

Letenky do nových destinací jsou již v rezervačním systému aerolinky a můžete si je zakoupit.

Pardubice – Charkov

  • od 2. června 2x týdně (čtvrtek a neděle)
  • zpáteční letenky od 1.298 Kč


Pardubice – Oděsa

  • od 2. července 2x týdně (sobota a úterý)
  • zpáteční letenky zatím kolem 2.500 Kč

 

Autor: Mgr. Petr Dejnožka a Bc. Filip Červinka

Zdroj fotek: Wizz Air

Z pardubického letiště do Charkova a Oděsy! Wizz Air přidává novu linku . Z pardubického letiště do Charkova a Oděsy! Wizz Air přidává novu linku .
zpět na články

inzerce

nahoru