Otevřít menu
Doprava dnes
-

Společnost Blume Global získala společnost LiveSource! Zákazníci se dočkají lepší realizace logistiky

Dohoda rozšiřuje možnosti předního dodavatele logistických technologií v oblasti zásobování, nákupu a kvality.

5:21 / 6. ledna 2022
Společnost Blume Global získala společnost LiveSource! Zákazníci se dočkají lepší realizace logistikyi

Foto: blumeglobal.com

Společnost Blume Global, přední poskytovatel technologických řešení pro zásobování, nákup, realizaci a viditelnost dodavatelského řetězce, oznámila akvizici společnosti LiveSource, přední podnikové obchodní sítě pro komplexní výrobce. Tato společnost, která má pobočky v Severní Americe, Evropě a Asii, poskytuje mimo jiné technologie pro sourcing a zajišťování nákupů pro automobilový průmysl a průmyslovou výrobu.

Od 1. ledna jsou všichni zaměstnanci společnosti LiveSource součástí společnosti Blume Global, která je schopna zajišťovat kompletní podporu stávajících zákazníků společnosti LiveSource po celém světě. Díky této dohodě získají stávající zákazníci společnosti LiveSource přístup k rozsáhlé nabídce technologií společnosti Blume pro realizaci logistiky a také k jejím odborným znalostem v oblasti řízení dodavatelského řetězce, což těmto zákazníkům umožní dosáhnout úplné kontroly nad nákladní dopravou a zajistí jim transparentnost ve vztahu k alternativním dodavatelům. Řešení LiveSource doplňuje multimodální mezinárodní systém TMS společnosti Blume a možnosti sledování přepravy na více úsecích.

Společnost Blume do své struktury začlení dceřiné společnosti firmy LiveSource ve Švýcarsku a ve Francii. Provozy společnosti LiveSource v USA a v Evropě si zachovají certifikaci ISO 27001 a budou i nadále splňovat požadavky GDPR. „Výrobci pracují s mimořádným množstvím údajů o dodavatelích a nákupech, ale také informací o řízení kvality, které se obvykle nacházejí v různých systémech. Řešení LiveSource tyto informace normalizují pomocí technologie datových jezer a standardizují data do formy využitelných informací," prohlásil Bo Hagler, generální ředitel společnosti LiveSource, který se stane členem týmu vedení společnosti Blume a bude přímo podřízen generálnímu řediteli společnosti Blume Global Pervinderu Joharovi. „Jsem nadšený z budoucích možností naší technologie v rukou společnosti Blume Global, která je dnes jedním z předních poskytovatelů řešení pro realizaci a viditelnost dodavatelského řetězce. Generálního ředitele Pervindera Johara znám již mnoho let a věřím v jeho vizi budoucnosti globálního dodavatelského řetězce."

Hlavní činnost? Organizace dodavatelského řetěžce


Společnost LiveSource byla oceněna ve zprávách společnosti Gartner za své sady aplikací pro strategické zásobování a obchodní sítě pro více podniků v rámci dodavatelského řetězce. Společnost Blume také těží z výrazného potenciálu společnosti LiveSource v oblasti produktového managementu a jejího významného zastoupení v Evropě. „Společnost Blume se zaměřuje na organizaci dodavatelského řetězce. Akvizice společnosti LiveSource doplňuje možnosti logistické organizace a viditelnosti společnosti Blume o možnosti organizace a viditelnosti v oblasti zásobování a nákupů společnosti LiveSource," uvedl Johar, který dříve působil v představenstvu společnosti LiveSource. 

„Akvizice společnosti LiveSource také rozšiřuje silné zastoupení společnosti Blume v Severní Americe a Asii výrazným zastoupením v Evropě, které zahrnuje dceřinou společnost ve stoprocentním vlastnictví a zavedené vedoucí postavení v oboru," jedním dechem dodal generální ředitel společnosti Blume Global Pervinder Johar.

 

Autor: Bc. Filip Červinka (zdroj: ČTK)

Společnost Blume Global získala společnost LiveSource! Zákazníci se dočkají lepší realizace logistiky Foto: blumeglobal.com.
zpět na články

inzerce

nahoru